Leveringsbetingelser.

Altid gratis levering/afhentning i en radius af 50km.

Dog kun i DK.

Levering/Afhentning:

Der er altid gratis levering til kantsten, inden for en radius af 50km. Husk at være på den aftalte leveringsadresse på det aftalte tidspunkt. Og mød gerne op et par stykker, noget af udstyret vejer 50-60kg! Lejer hæfter for defekt udstyr, der tabes eller på anden vis, lider overlast ved indbæring af lejer!

Der medleveres en udførlig manual, til tilslutning/indstilling. Der gøres opmærksom på at ved de store pakker skal der benyttes flere stikkontaktgrupper, alternativt kan der lånes et gratis 16Amp CEE stik, med 3 stk 16Amp udtag – ved denne løsning, er du sikret at sikringerne ikke hopper ud af væggen når der skrues op, og røgmaskinerne skal levere tæt tåge!

Levering/Afhentning ved mere end 50km:

Ved levering over 50km, påregnes 5,-kr pr km (Du betaler kun den ene vej), ved levering på Sjælland påligges en bro afgift på 1000,- kr, kontakt os endelig for et samlet tilbud!

Opsætning/nedtagning:

Tilkøber du denne løsning, tager vi os af det tunge arbejde, samt sikrer korrekt montering – indstilling! Som sagt, vi kører ikke før det hele virker som det skal, og du har fået en grundig instruktion i alt det lejede udstyr!

Denne løsning kan tilkøbes fra kun 100,-kr (100,- kr. ved lyd eller lyspakker, og 200,- kr. ved festpakker med både lyd og lys – disse pakker tilkøbes i shoppen).

Der gøres opmærksom på at visse pakker bliver leveret inkl. opsætning, læs mere herom i de enkelte TH Sound pakker, i shoppen.

De bedste “Spille” hilsener

Teamet bag TH Sound.

Indkøbskurv